Dog Inn  www.dog-inn.se

Er hund kommer bli en i flocken och behandlas som vilken som helst av mina hundar. Till skillnad från ett vanligt pensionat så kommer din hund hos oss få den stimulans och motion du själv ger din hund. Under årens lopp har jag tagit hand om en mängd hundar; stora som små; tikar som hanar mm så jag är van vid det mesta. Det är viktigt att förstå att jag är en aktiv person som är oftast iväg på äventyr. Hundarna är alltid med mig och lämnas hemma endast om jag är iväg en kort stund. 

Hundarna får vistas var de vill i hemmet ( därav hemmamiljö ) Det finns många olika bäddar och mysiga krypin. Uppdatering till hundägaren sker dagligen med bilder och text. När det gäller de hundar som även ska tränas så förs en loggbok. 

Jag tar endast 1-3 hundar åt gången just för att det ska vara så likt deras vardag som möjligt utan en massa hundar som inte känner varandra och att det inte blir en för stressig miljö för hundarna om de blir för många.

Bor ni i närheten så bokar jag gärna in ett hembesök där jag kan berätta mer om mig om hur en vistelse på mitt lilla pensionat går till. Hunden får tyvärr inte följa med när ni kommer på besök just för att de hundar jag har hemma inte känner eran hund så det är av säkerhetsskäl. När det sen är dags för vistelsen så möter jag er ute och introducerar hunden själv i flocken. 

På grund av jobb och familj så har jag inte alltid tid att ta emot besök med kort varsel. Vill man komma på besök så gäller det att man är ute i god tid. 


Förutom priset som står på hemsidan tillkommer inget extra som tex valptillägg, löptillägg, sen hämtning mm.

Vill ni ha hämtning/lämning så sker det efter överenskommelse. 


Priser hittar ni här!


Följ oss på Facebook och Instagram. Där hamnar bilder på era hundar.

Hör av er till mig via mail

info@dianashusdjursservice.se